Dentalni turizam

Kombinacija medicine i turizma relativno je nov tip turizma koji beleži visoke stope rasta, pa danas vrednost tržišta zdravstvenog turizma iznosi preko 100 milijardi dolara. Trend rasta nastaviće se i u budućnosti, a na njegovo usporavanje može uticati isključivo nedostatak kapaciteta, a nikako pad potražnje. Danas se 5% svih međunarodnih putovanja odnosi se na medicinski turizam. U strukturi sadašnjeg ukupnog prometa medicinskog turizma 40 % otpada na stomatološke usluge,42% na ortopediju, kardiologiju, kardiohirurgiju i neurohirurgiju, a 15 % na estetsku hirurgiju. Kvalitet i pouzdanost našeg rada potvđuje garancija na zubne implantate doživotno. 

 

Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma. Mnogo ljudi širom sveta dolazi u Srbiju da bi sanirali svoje stomatološke probleme. To je spoj lepog i korisnog-besplatan odmor u službi oralnog zdravlja! 

 

 

 

Svaki pacijent za svaki ugrađeni implantat ponaosob dobija iternacionalni pasoš setifikat sa tačnim opisom na kom je mestu ugrađen implantat i sa upisanim serijskim brojem. Pasoš je zvanična potvrda premium kvaliteta proizvođača implantata.

 

 

Dental Plaza koristi najsavremenije materijale i sarađuje sa najboljim labaratorijama. Sada svako može sebi da priušti savršen osmeh!

 

Srbija je danas, sve popularnija destinacija zdravstvenog turizma za građane Švajcarske, Nemačke, Austrije, Švedske pa čak i Kanade i SAD. Proteklih nekoliko godina broj pacijenata koji dolaze radi zdravstvenih usluga u Beograd, Novi Sad, Niš i druge veće centre je udvostručen.


Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma kada pojedinci ili organizovane grupe odlaze u druge zemlje u potrazi za jeftinijim stomatološkim uslugama. Taj boravak po pravilu koriste i za obilazak turističih sadržaja i odmor, pa je to spoj lepog i korisnog.

 

 

U tom smislu Srbija i Beograd je veoma interesanstna destinacija, u kojoj pored niskih cena nudimo veoma kvalitetne stomatološke usluge.

 

 

Stomatolozi iz naše ordinacije su afirmisani van granica naše zemlje i po kvalitetu obrazovanja i prakse su na viskomo mestu u svetu stomatologije. Stomatološke intervencije obavljaju samo specijalisti koji su završili stomatološki fakultet, prošli praksu, specijalizirali u određenoj oblasti i poseduju odgovarajuću licencu.


Stranci kod nas dolaze zbog širokog spektra usluga, najčešće protetike, implantologije, oralne hirurgije, beljenja zuba… Stomatološka ordinacija je moderno opremljenja i koristimo najsavremeniju tehniku i materijale.

 

apartman
Opremu koju koristimo kao što je CAD/CAM tehnologija koja se temelji na 3D tehnologiji i kompjuterski dizajniranom radu, zahvaljujući kojoj se protetske nadoknade izrađuju veoma precizno, od estetskih keramičkih materijala, i to samo tokom jedne posete. Tu su laseri i laserska tehnologija RTG aparati sa digitalnim senzorom koji zamenjuje dentalni film i emituje višestruko manje zračenje nego pri klasičnom rendgen snimku, intraoralne kamere za pregled slabo vidljivih područja usne duplje.


Opredeljujući se za Nas, naša ordinacija organizuje beslapatan smeštaj, transfer od aerodroma do hotela i fakultativne obilaske Beograda, i to sve spada u cenu intervencije.


U proseku, klijenti ostaju između pet i sedam dana, nakon čega svi odlaze zadovoljni – i sa lepšim osmehom.

 

 

GARANCIJA

 

Kvalitet i pouzdanost našeg rada potvđuje garancija na zubne implantate doživotno. Svaki pacijent za svaki ugrađeni implantat ponaosob dobija iternacionalni pasoš setifikat sa tačnim opisom na kom je mestu ugrađen implantat i sa upisanim serijskim brojem. Pasoš je zvanična potvrda premium kvaliteta proizvođača implantata.


Dental Plaza koristi najsavremenije materijale i sarađuje sa najboljim labaratorijama. Sada svako može sebi da priušti savršen osmeh!

 

BESPLATAN SMEŠTAJ SA 5 ZVEZDICA

 

U skladu sa našim visokim standardima,Dental Plaza svojim pacijentima obezbeđuje besplatan vrhunski smeštaj sa 5 zvezdica u samom centru prestonice. Mi želimo da vaš boravak u Beogradu bude nezaboravan i masimalno relaksirajući.

 

 

dental tourism