Estetski turizam

 

Turizam je globalni, kako prostorni, tako i sociološki, ekonomski, politički, kulturološki, ekološki, estetski, psihološki fenomen. Gotovo da nema zemlje u svetu koja u nekom obliku ne razvija turizam. To je specifičan socioekonomski fenomen, svojevrsno prožimanje materijalnog i duhovnog, posebna komponenta ali i značajan faktor razvoja savremene civilizacije. Turizam predstavlja i kretanje ljudi, dobara, novca i informacija. On je osnova ekonomije mnogih zemalja, naročito je koristan zemljama u razvoju, dok je u nekim siromašnim zemljama jedina delatnost. 

 

 

Estetski turizam u okviru zdravstvenog turizma, omogacava sve estetske korekcije po najvisim svetskim standardima i visestruko nizim cenama. Za samo nekoliko dana, kao sto su podmladjivanje lica, ugradnja kose, korekcija nosa i usiju, ulapsavanje i modeliranje usana, kapaka, ugradnja filera i silikona…mozete korigovati sve ono sto ste oduvek zeleli i vratiti se svojim radnim i poslovnim obavezama osvezeni i podmladjeni.

 

Svim pacijentima koji dolaze iz inostranstva možemo obezbediti privatni ili hotelski smeštaj u Beogradu. Po potrebi naše pacijente voze i prate naši agenti. Naš vozač će Vas sačekati na aerodromu s jasno istaknutim imenom i prezimenom i dovesti do naše klinike.