O nama

Naša kompanija se bavi savetovanjem i odabirom obaveznog zdravstevenog osiguranja na prostoru R.Švajcarske, Austrije, Nemačke.

 

Za klijente sa prostora bivše Jugoslavije savetujemo klijente na njihovom maternjem jeziku, kako bi smo što bolje objasnili sve zakonske regulative vezane za pakete osiguranja, kao bi se naši klijenti osećali kao kod svoje kuće


 

Saradjujemo sa svim osiguravajućim kompanija, uključujući i nekoliko najvećih: Groupe Mutuel, Visana, Helsana, CSS, Vivao Simpany, Swica a sve u službi klijenata i njihovom odabiru najkvalitetnije osiguravajuće kuće u zavisnosti od kantona, poštanskog broja i njihovih želja.

 

Kompanija posluje od 2011. godine i mešovitog je kapitala Švajcarske, Makedonije i Srbije. Zbog sve većeceg interesovanja naših klijenata za zdravstvene usluge u Srbiji ukazala se potreba za ovakavim projektom ZDRAVSTVENOG TURIZMA. Na taj način zajedno sa svojim strateškim partnerima iz oblasti zdravstva, predstavljamo SRBIJU U NAJBOLJEM MOGUĆEM SVETLU.


Svaki klijent koji odradi intervenciju kod nas može tražiti povraćaj novca kod sopstvenog osiguranja jer mi za svaku intervenciju izdajemo dijagnozu,račun i svu potrebnu dokumentaciju radi refundiranja troškova.


Naši pacijenti su ujedno i strani drzavljani iz svih krajeva sveta, koji uvek kroz svoje lično iskustvo preporučuju svoje poznanike, prijatelje, rodjake.


U sklopu zdravstvenog turizma Srbije pored Dentalnog turizma omogućujemo sve Estetsko- korektivne usluge po Evropskim i Svetskim standardima, a ujedno po daleko povoljnijim cenama.


Sa svim klijentima iz Evrope i Sveta korespodencija na jeziku koji najbolje razumeju.


Ujedno organizujemo besplatni smeštaj u apartmanima sa 5 zvezdica sa sve naše pacijente kao i za njihovu pratnju, transfer od aerodroma do apartmana i obratno.


Ujedno organizujemo fakultativne obilaske Beograda,najveće istoriske znamenitosti grada,posete najboljim restoranima i posete najboljih mesta noćnog provoda ukoliko klijet se odluči i za tu vrstu usluge.


Naše klinike poseduju SERTIFIKAT kao dokaz dobrog kvaliteta svog rada,koji ujedno garantuje i bezbednost pacijentima, a sve to uz podrsku države i pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije.


Klijenti pritom dobijaju sigrurnost tj. zaštitu, samim tim što je sve pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja, što je i jedistveno na tržištu medicinskog turizma.


Naši klijenti su zdravi ljudi kojima su potrebne usluge estetske hirurgije, stomatologije, oftamologije, veštačke oplodnje, lečenja matičnim ćelijama.